Rätt mäklare ger mer pengar

Dags att sälja ditt hem? Då finns en hel del saker att hålla i bakhuvudet om du vill gå med vinst – och först och främst gäller det att hitta rätt mäklare.

mäklare köpa hus nycklarNär det kommer till att sälja sin bostad är det många saker att tänka på vilket gör att det är lätt hänt att något glöms av eller helt enkelt får bli enligt tankesättet ”det får bli som det blir”. Vad man dock inte ska tänka så kring är vid valet av mäklare, det kan nämligen innebära skillnaden mellan vinst och förlust vid försäljningen av bostad. Och att hitta mäklare är inte alla gånger det lättaste, framförallt inte när man bor i större städer såsom Stockholm, Göteborg och Malmö. Men det finns vägar man kan ta som gör det hela lite lättare och det är via tjänsten Mäklarofferter.se där man kan jämföra mäklare i Malmö, via länken http://www.maklarofferter.se/mäklare-malmö vilket gör det enklare att hitta en mäklare som passar. För visst finns det en hel del saker som måste stämma överens för att affären ska bli så bra som möjligt och just mäklaren är en utav dessa. Till exempel tipsar Expressen just om hur viktigt det är att ställa mäklarna mot varandra och faktiskt ta sig tiden att jämföra såväl mäklarfirmor som enskilda mäklare i både områdeskunskap där bostaden ska säljas som att jämföra enskilda arvoden. Ibland kan man tjäna på att ge ett högre arvode, men då ska övriga punkter väga tyngre.

Så kan du hitta mäklare

Något som också kan vara bra att göra är att lyssna på kundomdömen om enskilda mäklare, det tipsar Svenska Dagbladet. Ju högre rekommendationer en mäklare har desto större chans att göra en bra affär vid försäljning. Sedan skadar det heller inte att anstränga sig lite extra inför visning genom det senaste fenoment. Homestyling. Nedan hittar du några enkla tips som kan göra köpare mer intresserade av att köpa just din bostad framför din grannes:

Scroll to top