Spara genom att låna, går det?

Det finns åtskilliga sätt och knep för att spara pengar, men har du någonsin hört talas om att man kan låna pengar för att spara pengar?

1131331-piggy-bank-with-coin-stacksIbland vill det sig så illa att man oavsiktligt hamnar i en ekonomisk knipa eller att man helt enkelt inte får ekonomin att gå ihop ordentligt, och boven i dramat brukar ofta kunna tillskrivas de månadsvisa återbetalningarna av olika smålån. Så för att bryta denna dalande trend, ska man utnyttja ett gammalt beprövat knep som går ut på att låna pengar för att spara pengar. Men hur ska det gå till, undrar du nu. Och det är inte så krångligt som det först låter. Det hela handlar om att man genom ett större lån gör sig kvitt med flera gamla skulder och nu endast har ett samlat lån att betala tillbaka, vilket både sänker lånets ränta och gör de månadsvisa räkningarna färre och i mindre belopp. Men för att hitta de bästa låneavtalen kan det vara värt att låna pengar med Advisa,vars tillsynsmyndighet är finansinspektionen, eftersom att de hjälper dig med att jämföra upp till 19 banker samtidigt så att du ska kunna välja den ränta och de villkor som passar just dig och din ekonomiska situation bäst.

Om Finansinspektionens tillsyn:

”Finansinspektionen säkerställer förtroendet för finansmarknaden genom att ingripa mot de företag som inte sköter sig. FI straffar finansiella företag som inte gör rätt, men även företag och andra som bryter mot de regler som gäller för informationsgivning och handel på värdepappersmarknaden. Vi ingriper också mot företag som bedriver verksamhet på den finansiella marknaden utan tillstånd” läs mer här.

Scroll to top